Siirry sisältöön

LOIKKAA SYKLIIN!

Haemme KOULUTTAJAA Luonto- ja ympäristökasvatuksen yksikköön!

Suomen ympäristöopisto SYKLI on valtakunnallisesti merkittävä luonto- ja ympäristökasvatuksen kouluttaja ja kehittäjä. Ympäristökasvatuksen opiskelijoistamme jo yli 250 on suorittanut ympäristöalan erikoisammattitutkinnon. Ulkona oppimisen täydennyskoulutuksiin osallistuu vuosittain yli 500 varhaiskasvattajaa ja opettajaa.

Haemme Malmin toimipisteeseemme KOULUTTAJAA Luonto- ja ympäristökasvatuksen yksikköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 18.3.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, luonto- ja ympäristökasvatuksen, kestävän kehityksen ja ulkona oppimisen osaamista. Työssä tarvitaan vahvaa pedagogista ja aikuiskasvatuksen osaamista. Lisäksi arvostamme hankeosaamista, vuorovaikutustaitoja ja kielitaitoa.

Työn pääsisältönä on kouluttaa ympäristökasvattajia, ohjata opiskelijoita ja arvioida ympäristöalan erikoisammattitutkinnon näyttöjä. Työhön kuuluu matkustamista, sillä koulutusohjelmaa toteutetaan valtakunnallisesti. Lisäksi pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan opettajille ja varhaiskasvattajille suunnattuja ulkona oppimisen koulutuksia sekä ideoimaan uusia hankkeita.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Anna Kettunen 5.2. klo 9-16 p. 040 836 4465, anna.kettunen@sykli.fi

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 15.2.2019 klo 16 mennessä: anna.kettunen@sykli.fi

Haastattelut järjestetään viikolla 10.

Viimeisimmät artikkelit