Hae sivuilta

Loikkaa kouluttajaksi Syklin ympäristö- ja kestävyyskasvatuksen tiimiin

[ keskiviikko 19.5.2021 ]

”Ympäristökasvattaja on muutosagentti ja ympäristökasvatus parhaimmillaan strateginen työkalu, jolla voidaan rakentaa kestävää tulevaisuutta vahvistamalla ihmisen, luonnon ja ympäristön keskinäisiä suhteita ja edistää kaikkien avointa osallisuutta”

Näin Syklin Ympäristö- ja kestävyyskasvatuksen tiimin vetäjät Silja Sarkkinen ja Anna Kettunen kuvaavat ympäristökasvatusta teoksessa Ympäristökasvatusta Pohjoismaissa.

Haemme nyt KOULUTTAJAA Syklin Ympäristö- ja kestävyyskasvatuksen tiimiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2021 alkaen.  

Ympäristö- ja kestävyyskasvatuksen tiimin kouluttajana pääset osaksi Syklin osaavaa ja ammattitaitoista työyhteisöä. Tarjoamme monipuolisen, motivoivan ja itsenäisen työn sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja olla mukana luomassa kestävämpää tulevaisuutta. Työpiste sijaitsee Helsingin Malmilla. Työhön kuuluu matkustamista, sillä koulutusohjelmaa toteutetaan valtakunnallisesti. 

Toimenkuvaasi sisältyy ympäristöalan erikoisammattitutkinnon kouluttajan tehtävätkoulutusten suunnittelua, kouluttamista, verkkokurssien rakentamista, opiskelijoiden ohjausta ja näyttöjen arviointia. Lisäksi pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan opettajille suunnattuja ulkona oppimisen ja kestävän kehityksen teemoihin liittyviä koulutuksia sekä ideoimaan uusia hankkeita.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, luonto- ja ympäristökasvatuksen, kestävän kehityksen ja ulkona oppimisen osaamista. Työssä tarvitaan vahvaa pedagogista ja aikuiskasvatuksen osaamista. Lisäksi arvostamme hankeosaamista, vuorovaikutustaitoja ja kielitaitoa. 

Suomen ympäristöopisto SYKLI on valtakunnallisesti merkittävä ympäristö– ja kestävyyskasvatuksen kouluttaja ja kehittäjä. Ympäristökasvatuksen opiskelijoistamme jo yli 600 on suorittanut ympäristöalan erikoisammattitutkinnon. Opetushallituksen täydennyskoulutuksiin osallistuu vuosittain yli 500 opettajaa. 

Lähetä hakemuksesi ja CV 31.5.2021 mennessä Sykliinrekry@sykli.fi   

Yhteyshenkilöt

Anna Kettunen

Anna Kettunen

johtaja, oppilaitostoiminta 

Yhteystiedot

040 836 4465 
Silja Sarkkinen

Silja Sarkkinen

koulutusjohtaja 

Yhteystiedot

050 587 6798