Siirry sisältöön
Käsi pitelee hehkulamppua. Hehkulampun takaa loistaa kaunis auringonvalo.

Palvelut ja koulutukset

Syklin palveluilla apua organisaation resurssitehokkuuden edistämiseen

Haluatko tietoa yrityksesi materiaalivirroista?

Tarjoamme palvelua materiaalitehokkuuden edistämiseksi käytännön yritystoiminnassa. Materiaalitehokkuuskartoituksella tuomme esiin säästöehdotuksia ja ideoita, joilla yrityksesi tuotantoprosesseja ja toiminnan materiaalitehokkuutta voidaan parantaa. Materiaalivirtalaskennan tuloksena yritys saa materiaalivirroistaan laskelman, jonka avulla mahdolliset pullonkaulat ja muut kehittämistarpeet ovat tunnistettavissa.

Lisätietoja materiaalikatselmuksesta:

Tapio Pelto
tapio.pelto@sykli.fi
050 598 2549


Apua hiilijalanjäljen laskentaan

Hiilijalanjäljenlaskennalla selvitetään, paljonko hiilidioksidipäästöjä yrityksen tai yhteisön toiminnasta aiheutuu ja miten päästöt jakautuvat eri toiminnoille. Näin pystytään hahmottamaan päästövähennysten potentiaalia ja vaihtoehtoista toteuttamista.

Lisätietoja hiilijalanjäljen laskennasta:
Tapio Pelto
tapio.pelto@sykli.fi
050 598 2549


EEinssi – rakennusten energiakatselmus

Rakennusten energiakatselmus tuottaa konkreettisia toimenpide-ehdotuksia kiinteistöjen säästöjen toteuttamiseksi ennakoivaan ja kestävään kiinteistönpitoon. Toimenpiteiden hyödyt, säästöpotentiaali ja mahdolliset investointitarpeet arvioidaan elinkaarikustannuksina ja ehdotuksina jatkotoimista. Energiakatselmuksen pohjalta on helppo lähteä toteuttamaan parannustoimenpiteitä suunnitelmallisesti

Lisätietoja:
Timo Lahti
timo.lahti@sykli.fi
050 3083 688