Siirry sisältöön

Vihreän siirtymän projektiasiantuntija KEKO 2023, Pohjois-Pohjanmaa

Haku koulutukseen on päättynyt.

Syklin kehittämiskoulutuksessa eli KEKO:ssa saat sisällöllistä lisäkoulutusta kestävästä kehityksestä ja vihreän siirtymän eri teemoista. Saat työkaluja asiantuntijatyön menestyksekkääseen toteuttamiseen, kuten digitaidot ja viestintä sekä vahvistat metataitojasi kuten työelämätaidot, työnhakutaidot ja verkostoituminen.

KEKO -koulutus on tehokas tapa löytää tie työelämään tai uuteen uraan. Se on myös mahdollisuus päästä näyttämään osaamisesi ja potentiaalisi työelämässä. Tavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen työjakson päätteeksi.

Täydennyskoulutus on suunnattu Pohjois-Pohjanmaan alueen korkeasti koulutetut teknisen, luonnontieteellisen tai kaupallisen taustan omaavat tai vastaavan osaamisen työelämässä hankkineet TE-toimiston ja työllisyyden kuntakokeilun asiakkaat, joilla on riittävän hyvä suomen kielen taito. Syklissä on hyviä kokemuksia myös edellä mainittujen alojen ulkopuolisista hakijoista, jotka tavoittelevat uran vaihtoa. Monissa työtehtävissä vaaditaan nykyään monialaisuutta, jolloin henkilön tausta muista poikkeavalta alalta voi olla eduksi. Koulutus on opiskelijalle maksuton. Koulutuksen ajalta opiskelijalle ei makseta palkkaa, mutta opiskelija on oikeutettu työttömyysetuuksiin.

Koulutuksen sisältö

Koulutus kestää kuusi kuukautta (120 arkipäivää). Koulutuksen keskiössä on työssäoppiminen, joka tapahtuu yhteistyöorganisaatiossa (noin 100 päivää). Lisäksi koulutukseen sisältyy Syklin toteuttama koulutus (noin 20 päivää). Koulutuksessa on loma 5 arkipäivää 21.12.-29.12.2023.

Koulutuksessa opitaan mm: 

  • projektin suunnittelusta, toteuttamisesta ja raportoinnista
  • kiertotaloudesta
  • data ja digitalisaatiosta, Power BI -työkalusta
  • materiaalitehokkuudesta
  • vastuullisuusviestinnästä
  • hiilijalanjäljestä ja päästövähennyspolusta
  • rahoituksesta
  • kiinteistön energiatehokkuudesta

Koulutukseen hakeutuminen
Haku koulutukseen on päättynyt.

Koulutusohjelma alkaa 12.9.2023 lähipäivillä Oulussa. Työjaksot alkavat tätä ennen porrastetusti 14.8. -> 12.9.2023. riippuen siitä milloin työjaksopaikka löytyy. Ohjelmassa on 12 koulutuspaikkaa, jotka täytetään siinä järjestyksessä, kun työjaksopaikat löytyvät.

Katso koulutusesittely TE-livessä!

Kysy lisää

Terhi Liettilä

asiantuntija, yritys- ja urapalvelut

Soittoaika alkaen 25.4.2023 alkaen tiistaisin klo 13-15. Huomio! Puhelinaikaa ei ole 4.7.-1.8.2023 välisenä aikana.