Siirry sisältöön

Haemme vanhempainvapaan sijaista ajalle 1.8.2017- 30.6.2018

Tule meille töihin

Haemme vanhempainvapaan sijaista Suomen ympäristöopisto Syklin kestävän kehityksen ja johtamisen yksikköön ajalle 1.8.2017- 30.6.2018.

SYKLI on valtakunnallinen ammatillinen erikoisoppilaitos. Perustehtävämme on ympäristöosaamisen vahvistaminen ja asiakkaiden toiminnan parantaminen kestävän kehityksen tavoitteiden mukaisesti.
Järjestämme eri asteiden opettajille kestävää kehitystä edistävää koulutusta, jonka tarkoituksena on myös tukea uusia opetussuunnitelmia. Haettavan henkilön työ jakautuu kolmelle hankkeelle: ILMIÖT IHMETELTÄVIKSI – Monialaista oppimista ulkona ja ULOS OPPIMAAN – tukea päiväkotien luonto- ja ympäristökasvatukseen sekä  Pelissä yhteinen kaupunki: monialaista oppimista nuorten lähiympäristössä (http://www.kaupunkipeli.fi/).

Työtehtäviin kuuluu osallistuminen yllä mainittujen hankkeiden lähipäivien toteutukseen eri puolilla maata,  koulutuksiin osallistujien ohjaus verkko-oppimisympäristössä, osallistuminen verkko-oppimisympäristön sisältöjen tuottamiseen ja webinaarien valmisteluun, koulutuksiin liittyvien työpajojen ja yhteisten seminaarien järjestelyjen koordinointi, Syklin yhteyshenkilönä toimiminen koulujen ja yhteistyökumppanien suuntaan sekä hankehallintoon osallistuminen.

Arvostamme:
•    kouluttaja- ja fasilitaattoriosaamista
•    projektisuunnittelu- ja johtamistaitoja
•    varhaiskasvatussuunnitelman, perusopetuksen OPS:n tuntemusta
•    ulkona oppimisen osaamista
•    monialaisten oppimiskokonaisuuksien suunnittelu- ja toteuttamisosaamista
•    kestävän kehityksen koulutuksen osaamista

Työ sisältää matkustamista, toimialueena on koko Suomi.

Tarjoamme:
– kehittyvän, kestävän kehityksen arvojen mukaisen, työympäristön
– mahdollisuuden kehittyä työssä
– tiiviin 30 hengen työyhteisön

Toimipaikkana on Syklin toimipiste Helsingissä kestävän kehityksen ja johtamisen yksikössä. Toimipiste sijaitsee Malmilla, 5 min. kävelymatkan päästä Malmin juna-asemalta.

Kesäkuun alussa tarjotaan palkallinen n. viikon perehdytys, mikäli hakijalla on mahdollisuus siihen osallistua.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Tove Holm, tove.holm@sykli.fi, puhelimitse ke 3.5. ja pe 5.5. klo 9–11, puh. 050 5746471.

Lähetä työhakemuksesi osoitteeseen tove.holm@sykli.fi 10.5.2017 mennessä. Lisää hakemukseen suosittelijasi.

Viimeisimmät artikkelit