Hae sivuilta

Haemme teknistä asiantuntijaa kiertotalouden yksikköömme

[ perjantai 23.9.2022 ]

Suomen ympäristöopisto SYKLI on kouluttanut kestävän työelämän osaajia jo 20 vuoden ajan. Olemme valtakunnallisesti toimiva erikoistunut oppilaitos, joka tarjoaa ympäristöalan, kestävän kasvatuksen ja johtamisen sekä kiertotalouden koulutus- ja kehittämispalveluita. Tavoitteenamme on tukea eri alojen ammattilaisia ja organisaatioita matkallaan kohti kestävämpiä toimintatapoja.

Haemme Kiertotalouden yksikköömme vahvistukseksi TEKNISTÄ ASIANTUNTIJAA monipuolisiin asiantuntijatehtäviin. Varsinainen toimenkuva muotoutuu valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostusten mukaan, mutta odotamme tietoteknistä ja dataan liittyvää osaamista yhdeltä tai useammalta seuraavista osa-alueista:

• avoin data, rajapinnat ja paikkatietojärjestelmät
• tiedonsiirto, IoT-teknologiat, datan varastointi ja visualisointi (esim. Power BI) – tietoturvaosaaminen ja datan analytiikkataidot plussaa
• kiertotalouden ja/tai materiaali-/energiatehokkuuden käytännöt
• hiilijalanjälkilaskelmat ja päästövähennyspolut

Ehkäpä tunnet muitakin toimintamme olennaisia osa-alueita, kuten jätehuoltoa, logistiikkaa, vesihuoltoa, laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamista – tämä on vain plussaa.

Olet valmis:
• kouluttamaan eri alojen ammattilaisia ja esiintymään eri tilaisuuksissa – myös etänä (pedagoginen pätevyys ja/tai kokemus on plussaa)
• keskustelemaan ja kirjoittamaan vähintäänkin sujuvaksi suomeksi, mielellään myös englanniksi (muut kielet ovat plussaa)
• hanskaamaan erilaisia projekteja eri yhteistyötahojen kanssa niin Suomessa kuin mahdollisesti kansainvälisissäkin ympyröissä
• toimimaan myös epämukavuusalueella ja oppimaan jatkuvasti uutta

Taustaltasi voit olla insinööri/DI esimerkiksi automaatiotekniikasta, energiatekniikasta tai kiinteistö- ja rakennussektorilta, taikka kartuttanut käytännön kokemusta työelämässä. Voit olla myös urasi alkuvaiheessa.

Käytännössä työtehtävät pitävät sisällään erilaisten kehittämishankkeiden asiantuntijatyötä tai mahdollisesti projektipäällikkyyttä. Toteutamme useita mm. EU-rahoitteisia hankkeita kiertotalouden eri teemoihin liittyen, mm. yritysten vähähiilisyys, kiertotalouden konkreettiset toimenpiteet ja käytännöt, energiatehokkuus ja kiertotalous, kiertotalouden liiketoimintamallit sekä ammatillisten opettajien täydennyskoulutus. Lue lisää tämänhetkisistä hankkeistamme täältä. Kehitämme myös Syklin omaa kestävyystyötä mm. hiilijalanjälkilaskelmien ja Power BI -seurannan muodossa. Lisäksi tarjoamme asiantuntijapalveluita ja tilauskoulutuksia erilaisille asiakasorganisaatioille.

Tarjoamme sinulle
• Mahdollisuuden päästä syventämään osaamistasi mielenkiintoisten työtehtävien ja merkityksellisten teemojen parissa.
• Sen kuuluisan näköalapaikan edistämässä suomalaisen työelämän kestäviä käytäntöjä ja tulevaisuuden tekoja.
• Monipuoliset henkilöstöedut, mm. lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu, työsuhdepyörämahdollisuus, 10 koulutuspäivää vuodessa oman osaamisen laajentamiseen sekä laajat työterveyshuollon palvelut.

Aloitamme haastattelut sitä mukaa, kun sopivia hakijoita ilmaantuu – paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan, tehtävä on vakituinen. Koeaika on 6 kuukautta.

Toimipaikka sijaitsee valintasi mukaan Helsingin Malmilla tai Riihimäellä, mutta mahdollisuus on myös etätyön tekemiseen – pyrimme kuitenkin tapaamaan toisiamme toimistolla viikoittain yhteisöllisyyden ylläpitämiseksi ja spontaanien ideoiden innovoimiseksi.

Noudatamme Ammatillisten aikuiskoulutuskeskusten työehtosopimusta, jolloin palkka määräytyy koulutuksen ja kokemuksen mukaan; juniori-tason asiantuntijan palkka asettuu noin 3500 €/kk ja kokeneemman asiantuntijan palkka voi olla 4500 €/kk luokkaa.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.10.2022 tämän linkin takaa löytyvän hakulomakkeen kautta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Mia O’Neill, rehtori, toimitusjohtaja, mia.oneill@sykli.fi, puh. 050 5860284.