Siirry sisältöön

Haemme nyt Sykliin kehittämis- ja myyntihenkistä Toimitusjohtajaa

Tule meille töihin

Pitkäaikaisen edeltäjän siirtyessä eläkkeelle, haemme nyt joukkoomme kehittämis- ja myyntihenkistä

Toimitusjohtajaa

Tätä meillä on tarjolla

Toimitusjohtajana luotsaat Syklin kehitystarinaa eteenpäin. Johdat asiantuntijaorganisaatiomme toimintaa ja taloutta sekä toimit opiston rehtorina. Johdat myyntiä ja asiakkuuksien hallintaa kehittävällä otteella sekä varmistat jatkuvan kehittymisen niin asiakaslähtöisten palvelutuotteidemme kuin yhteistyöverkostojemmekin osalta.

Tehtävä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden vaikuttaa ja tarjota ratkaisuja asiakkaidemme ilmastonmuutos- ja ympäristökysymyksiin nousevalla alalla yhdessä huippuosaajien ja sitoutuneen henkilöstön kanssa.

Tätä me toivomme sinulta

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset aikaisempaa ympäristö- ja koulutusalan riittävää tuntemusta. Olet esimerkillä innostava esimies ja ulospäin suuntautunut verkostojen rakentaja. Lisäksi odotamme sinulta:

  •     Aikaisempaa kokemusta asiantuntijoiden johtamisesta
  •     Liiketoiminnan ja yritystalouden kokemusta
  •     Osaamista myynnin johtamisesta
  •     Sujuvaa viestintää ja hyviä yhteistyötaitoja
  •     Sujuvaa englanninkielen taitoa
  •     Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja antavat hallituksen puheenjohtaja Juha Ojala (puh. 050 5673 908) 19.8. klo 9-10 ja 24.8. klo 15-16 sekä Psyconin konsultti Mira Karilahti (puh. 020 7101238), varmimmin 17. ja 26.8. klo 12-13. Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 31.8. osoitteessa www.psycon.com/jobs.

Lue lisää »

Viimeisimmät artikkelit