Hae sivuilta

Haemme laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisen asiantuntijaa

[ maanantai 15.4.2019 ]

LAATU-, YMPÄRISTÖ- JA TURVALLISUUSJOHTAMISEN ASIANTUNTIJA

SYKLI on työelämän kestävään kehitykseen ja kiertotalousosaamiseen erikoistunut kouluttaja ja kehittäjä, joka tarjoaa palveluita eri toimialojen ammattilaisille ja organisaatioille koko Suomessa. SYKLI edistää vastuullisia arvoja ja kestävää tulevaisuutta käytännössä, kehittämällä työelämää ja ammattilaisten osaamista. Syklissä työskentelee reilut 30 asiantuntijaa Riihimäen ja Helsingin toimipisteissä.

Haemme nyt laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisen asiantuntijaa. Asiantuntija osallistuu koulutustemme kehittämiseen ja toteuttamiseen sekä erilaisten organisaatioiden konsultointiin. Tärkeä tehtäväalue on Syklin liiketoiminnan kehittäminen johtamisjärjestelmäkoulutusten alueella.

Odotamme hakijalta

  • kokemusta yritysten laadun kehittämistyöstä
  • valmiutta toimia asiakkaiden parissa sekä kouluttajan että konsultin roolissa
  • kyvykkyyttä osallistua Syklin palveluiden tuotekehitykseen ja markkinointiin
  • kiinnostusta ympäristökysymyksiin, kuten kiertotalouteen ja energiatehokkuuteen sekä niiden edistämiseen johtamisjärjestelmien avulla

Arvostamme

  • hyvää suullista ja kirjallista ilmaisua
  • itsenäistä työotetta

Asiantuntija toimii Syklin Kestävä kehitys ja johtaminen -tiimissä vaihtelevissa työtehtävissä. Työpiste sijaitsee Helsingissä. Työ edellyttää matkustamista Suomessa. Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen työn, ammattitaitoisen ja innostuneen tiimin sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja vaikuttaa maailmaan. Työsuhde jatkuu toistaiseksi.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si viimeistään 8.5.2019 osoitteeseen minna.myllykoski@sykli.fi. Laita sähköpostin aihekenttään tunnisteeksi ”Asiantuntija”.

Lisätietoja antavat tarvittaessa:

kouluttaja Minna Myllykoski
minna.myllykoski@sykli.fi
p. 040 740 6028
(soittoajat pe 26.4. klo 9-11, ma 29.4. klo 13-15 ja to 2.5. klo 9-11)

rehtori Eeva Hämeenoja
eeva.hameenoja@sykli.fi