Siirry sisältöön

Etsimme projektipäällikköä ilmastonmuutoksen koulutushankkeeseen

Haemme Syklin Luonto- ja ympäristökasvatuksen yksikköön PROJEKTITYÖNPÄÄLLIKKÖÄ määräaikaiseen työsuhteeseen TUNNE ILMASTO-hankkeeseen. Työ alkaa mahdollisimman pian ja jatkuu 31.12.2021 asti.

Työn pääsisältönä on OPH:n rahoittaman TUNNE ILMASTO -hankkeen projektipäällikön tehtävät. Pääset toteuttamaan ja markkinoimaan opettajille ja varhaiskasvattajille suunnattuja ilmastotaitoja kasvattavia koulutuksia. Mikäli pandemia sallii, syksyllä koulutuksia toteutetaan kasvotusten valtakunnallisesti, joten työhön kuuluu matkustamista.

Lue lisää Tunne ilmasto -hankkeesta »

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, luonto- ja ympäristökasvatuksen osaamista ja viestintä- ja markkinointitaitoja. Opettajan arjen tuntemus on eduksi.
Tarjoamme monipuolisen työn, ammattitaitoisen ja innostuneen tiimin sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja vaikuttaa maailmaan. Työpiste sijaitsee Helsingin Malmilla, mutta pandemian aikana työt tehdään etänä.

Suomen ympäristöopisto SYKLI on valtakunnallisesti merkittävä luonto- ja ympäristökasvatuksen kouluttaja ja kehittäjä. Ympäristökasvatuksen opiskelijoistamme jo yli 500 on suorittanut ympäristöalan erikoisammattitutkinnon. Ulkona oppimisen täydennyskoulutuksiin osallistuu vuosittain yli 500 varhaiskasvattajaa ja opettajaa.

Lisätietoja:
Silja Sarkkinen
koulutusjohtaja
p. 050 587 6798
silja.sarkkinen@sykli.fi

Lähetä hakemuksesi ja CV 28.2.2021 mennessä Silja Sarkkiselle, silja.sarkinen@sykli.fi
Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Viimeisimmät artikkelit