Suomen ympäristöopisto SYKLI – ympäristöosaajien tekijä
08

Laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisen kehittämiskoulutus Pohjanmaalla syksyllä 2017

posted on

Laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisen kehittämiskoulutus (KEKO) on suunnattu pohjanmaalaisille työttömille tai työttömyysuhan alla oleville henkilöille, joilla on

  • aikaisempaa kokemusta laatu- ympäristö- ja turvallisuusjohtamisesta ja/tai vahvaa kiinnostusta oman osaamisen soveltamiseen alalla ja kestävän kehityksen edistämisen parissa sekä
  • riittävä asiantuntijuus työjaksopaikassa suoritettavan työjakson toteuttamiseen. Soveltuva koulutustausta on esimerkiksi tekninen, luonnontieteellinen, ympäristötieteellinen, kaupallinen tai yhteiskuntatieteellinen.

Koulutuksen lähiopetus järjestetään Vaasassa.

Nyt alkavaan koulutukseen osallistuminen edellyttää opiskelijalta sopivaa yrityspaikkaa. Yrityspaikka etsitään yhteistyössä Suomen ympäristöopisto Syklin kanssa.

Tässä koulutuksessa on mahdollisuus tietyin edellytyksin suorittaa myös ympäristöalan erikoisammattitutkinto tai sen osa. Koulutuksen pääteema on laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtaminen.

Hae heti lähettämällä cv:si osoitteeseen hakemukset@sykli.fi sekä tekemällä hakemus te-palvelut.fi - sivulla.

Lue lisää

Yhteyshenkilöt

Kaisa Annala
Koulutuskoordinaattori, yritys- ja urapalvelut
kaisa.annala(at)sykli.fi

Jane Saarnia
Koulutuspäällikkö, yritys- ja urapalvelut
jane.saarnia(at)sykli.fi

 

Koulutuksemme kautta osallistujalla on mahdollisuus päästä näyttämään osaamisensa ja potentiaalinsa häntä kiinnostavassa yrityksessä ja samalla kehittää taitojaan laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisen saralla. Tavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen työjakson päätteeksi.
| Categories: Uutiset | Tags: | View Count: (3273) | Return