Suomen ympäristöopisto SYKLI – ympäristöosaajien tekijä

Ilmiöt rannalla, Turku 30.8.2018 (8021R)

Loading Loading...

Ajankohta 30.8.2018
Aika 9:00
Kesto 1 pv
Postitoimipaikka Turku
Ilmoittautumisaika


Esittely

Opettaja - kiinnostaako ulkona oppiminen ja ilmiöt?

Kestävä kehitys ja luonnonilmiöiden tutkiminen tarjoavat hyviä aiheita monialaisten
oppimiskokonaisuuksien toteuttamiseen.

Ilmoittautuminen 1 viikko ennen koulutusta.

Tavoite

Koulutuksessa esitellään helppo malli toiminnallisen ja oppilaslähtöisen monialaisen oppimiskokonaisuuden toteuttamiseen rannalla. Koulutus pohjaa PS -kustannuksen kirjaan ”ILMIÖT IHMETELTÄVIKSI – Monialaisia ideoita ulkona oppimiseen”, joka jaetaan jokaiselle koulutukseen osallistujalle. Koulutus on maksuton.

Koulutukseen sisältyy ennakkotehtävä, työpaja -päivä, etätehtävä ja "ideoiden jako" -iltapäivä. Ennakkotehtävä perehdyttää aiheeseen. Toiminnallisessa työpajassa keskitytään valitun teeman monialaiseen opettamiseen toiminnallisesti. Etätehtävänä toteutetaan monialainen oppimiskokonaisuus omalle opetusryhmälle koulussa. ”Ideoiden jako” -iltapäivässä esitellään oppimiskokonaisuudet ja reflektoidaan opetuskokemuksia. Koulutus on kolmen opintopisteen laajuinen ja osallistumisesta saa todistuksen.

Ei anneta koulun seinien rajoittaa toimintaa – maailma on täynnä ilmiöitä ihmeteltäviksi!
TERVETULOA KOULUTUKSEEN!

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu esi- ja peruskoulun opetushenkilöstölle.

Hinta

Koulutus on Opetushallituksen rahoittamaa opetustoimen henkilöstökoulutusta ja se on osallistujille maksutonta. Osallistujat vastaavat itse matka-, majoitus- ja ruokailukustannuksistaan.

Ilmoittautuminen on sitova. Jos olet estynyt tulemaan koulutukseen, peruuta osallistumisesi viimeistään viikkoa ennen, jolloin koulutuspaikkasi vapautuu. Lähempänä koulutusta sattuvan esteen vuoksi voit nimetä tilallesi toisen henkilön. Peruuttaminen tai muutokset osallistujatietoihin hoituvat kätevimmin koulutuskalenterimme kautta henkilökohtaisella tunnusluvulla, jonka saat ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@sykli.fi.

Koulutuspaikka

Ruissalon luontokoulu
Ruissalon puistotie 215 Turku

Kouluttaja

Lisätietoja:
Anna Kettunen
anna.kettunen(at)sykli.fi
p. 040 836 4465