Suomen ympäristöopisto SYKLI – ympäristöosaajien tekijä
12

Vaasassa alkaa Laatu-, ympäristö-, ja turvallisuusjohtamisen kehittämiskoulutus

posted on

Laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisen kehittämiskoulutus (KEKO) on suunnattu pohjanmaalaisille työttömille tai työttömyysuhan alla oleville henkilöille, joilla on

  • aikaisempaa kokemusta laatu- ympäristö- ja turvallisuusjohtamisen ja/tai vahvaa kiinnostusta oman osaamisen soveltamiseen alalla ja kestävän kehityksen edistämisen parissa sekä
  • riittävä asiantuntijuus työjaksopaikassa suoritettavan työjakson toteuttamiseen. Soveltuva koulutustausta on esimerkiksi tekninen, luonnontieteellinen, ympäristötieteellinen, kaupallinen tai yhteiskuntatieteellinen.

Nyt alkavaan koulutukseen osallistuminen edellyttää opiskelijalta sopivaa yrityspaikkaa. Yrityspaikka etsitään yhteistyössä Suomen ympäristöopisto Syklin kanssa.

Tässä koulutuksessa on mahdollisuus tietyin edellytyksin suorittaa myös ympäristöalan erikoisammattitutkinto tai sen osa. Koulutuksen pääteema on laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtaminen.

Hae heti lähettämällä cv:si osoitteeseen kaisa.annala@sykli.fi sekä tekemällä hakemus te-palvelut.fi - sivulla.

Lue lisää

Yhteyshenkilöt

Jane Saarnia
Koulutuspäällikkö, yritys- ja urapalvelut
0400 678 705
jane.saarnia(at)sykli.fi

Kaisa Annala
Koulutuskoordinaattori, yritys- ja urapalvelut
050 574 4755
kaisa.annala(at)sykli.fi

 

Koulutuksemme kautta osallistujalla on mahdollisuus päästä näyttämään osaamisensa ja potentiaalinsa häntä kiinnostavassa yrityksessä ja samalla kehittää taitojaan laatu-, ympäristö ja turvallisuusjohtamisen saralla. Tavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen työjakson päätteeksi.
| Categories: Uutiset | Tags: | View Count: (862) | Return